fredag, juni 13, 2008

Webbutik mitt i myllan


Mittimyllan.se är en webbutik med inriktningen "lyxig, ekologisk, estetisk, etisk & miljövänlig inredning". Sortimentet är en bra blandning av allt möjligt: disktrasor från Växbo lin, miljövänliga tapeter, kuddar, den prisbelönta leksaksbilen från Playsam med mera.

Rekobloggen fastnade för produkten Reusable bag, en snygg och smart kasse/väska som kan knycklas ihop till en boll när den inte används. Alltid redo för en shoppingrunda är man med en eller flera sådana här bollar i väskan. Materialet är återvinningsbar nylon. Kul med lite snyggare alternativ till matbutikernas färglösa tygkassar. Vill ha!

, , , , ,

3 kommentarer:

  1. Har denna bag och den har räddat mig i affären flera gånger. Går i mycket mer än man tror och ja den är snygg! I juli kollar jag upp mittimyllans butik direkt i myllan i Skåne.

    SvaraRadera
  2. Härligt! Bra att få "recension" från någon som har provat!

    SvaraRadera
  3. Min fru var på biblioteket och med famnen full av böcker insåg hon att den väntande shoppingrundan på stan med tunga böcker skulle bli arbetsam. Då kom hon på den nya lilla bollen i handväskan. Den vecklades upp och alla böcker fick plats och med bagen hängandes på axeln kändes böckernas tyngd knappt. Att den sedan var finare än en platspåse var ännu ett plus.

    SvaraRadera