tisdag, september 15, 2009

Long time no see

Hej på er! Som ni säkert märkt har det varit dåligt med uppdateringar här på Rekobloggen den senaste tiden. Det började med att det var sommar och semester och fortsatte sedan med den, i bloggosfären, välkända "bloggtorkan". Dåligt med tid och inspiration helt enkelt. Men bloggen är inte nerlagd utan har snarare tagit en paus.

Tack för de kommentarer och mail som har kommit in under pausen. Det känns roligt att veta att bloggen är saknad när den står still. Håll ut, så ska ni se att det kommer uppdateringar här inom kort.

4 kommentarer:

  1. Vilka vackra humlekottar! Vår humle fick ohyra under sensommaren så vi har klippt ner den tyvärr. Fick sedan veta att humlekottar utsöndrar ett lugnande medel som t o m kan upplevas bara genom att man vistas i närheten av växten. Det får jag dock vänta med att undersöka till nästa år.

    SvaraRadera
  2. Jag har hört att det ska vara bra att göra te på det om man har svårt att somna. Kanske inte är det godaste te som finns och jag vet inte om det funkar, men kanske om man tror på det!

    SvaraRadera
  3. Hej vänner!

    Jag sitter på samma kontor som hittabloggen.se och om du registrera din blogg hos dom så får du över två timmars gratis spotlight vilket ökar dina besökare! Ange "Nyfiken-Grön"

    Alexandra

    SvaraRadera