lördag, april 03, 2010

Hållbart boktipsFör de som planerar att gifta sig i sommar kommer här ett tips på en bok som finns tillgänglig från 19 april. ”JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop” ger praktiska tips och inspiration till hur ni planerar ert drömbröllop både etiskt och ekologiskt, utan att göra avkall på känsla, lyx, kvalitet eller budget.

Att arrangera ett ekobröllop är både ett personligt och romantiskt sätt att starta sitt liv tillsammans som äkta makar. Att visa både varandra och sina nära och kära en önskan om en hållbar livsstil och en medvetenhet om hur vi påverkar miljön och vår omgivning. Boken ger praktiska tips genom hela planeringen från möhippa och svensexa, inbjudningskort och kläder till bröllopsfest och smekmånad.

Författare till boken är Katharina Brunat, som även driver EcoBride.se – inspiration för ekobröllop. Hennes önskan är att boken ska inspirera fler brudpar att vara miljömedvetna och socialt ansvartagande när de planerar sina bröllop. Utan att för den sakens skull göra avkall på vare sig känsla, kvalitet, lyx eller budget.

EcoBride erbjuder bröllops-konsultationer och eko-möhippor samt utbildar företag att kunna svara på sina kunders eko-önskemål. På sajten hittar du praktiska tips, nyheter och inspiration för ekobröllop. Inom kort lanseras även ett företagsregister som förenklar för brudpar att hitta produkter och tjänster för ekobröllop och ett forum där brudpar kan utbyta tips och erfarenheter med varandra.

Källa: Pressmeddelande från Footsteps Eco Business Group
Foto: Martina Thalwitzer/OurDay.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar