lördag, september 20, 2008

Ekologisk juice från JO

ekologisk juice
Rekobloggen har fått provsmaka de nya ekologiska juicerna från JO bolaget. Båda smakerna, äpple och apelsin, får högsta betyg! Riktigt goda på frukostbordet! Nästa steg blir att testa något av JO-bolagets tips nedan, under "Visste du att...".

JO Ekologisk är en smart produkt i flera avseenden. Den kompakta förpackningen behöver inte förvaras i kylen, tar liten plats och sorteras och återvinns som vanlig pappförpackning. Något som ger betydande miljövinster i jämförelse med exempelvis plastflaskor.

Den klassiska koncentratjuicen har under en längre tid tappat i popularitet. Idag släcks vår törst av färskpressade juicer, smoothies och hälsodrycker. Men i kölvattnet av den pågående klimatdebatten har allt fler konsumenter börjat återupptäcka koncentratjuicens gröna fördelar.
Svenska JO Bolaget har tagit fasta på utvecklingen när de nu har lanserat JO Ekologisk – en klimatsmart koncentratjuice i KRAV-märkt tappning.

Visste du att:
• Du kan smaksätta ditt kolsyrade vatten med JO Ekologisk Äpple. Ett gott och friskt alternativ till läsk.
• Du kan blanda JO Ekologisk i filen. Snabbt och enkelt har du svängt ihop din egen yoghurt.
• Du kan blanda 2 msk JO Ekologisk Apelsin med 2 dl lätt crème fraiche och 2 msk florsocker, så får du en härlig apelsinsås.
• Du kan blanda JO Ekologisk Apelsin med banan, äggulor, honung, matlagningsyoghurt och mellangrädde. Ställ blandningen i frysen i en halvtimme och du har en god frisk apelsinglass.

Är det någon som har testat ovanstående tips? Eller har ni kanske ännu fler juicetips? Kommentera gärna!

Källa: Pressmeddelande från JO bolaget

1 kommentar:

  1. Bra juicetips. Det enda jag testat innan är kolsyrat plus juice - Hemmaläsk!
    Mycket bättre för barnen.

    SvaraRadera