måndag, september 08, 2008

Santa Maria lanserar nytt ekologiskt koncept - Organic

ekologiskt KRAV-märkt tex mex sortiment

Nu samlar Santa Maria hela sitt ekologiska sortiment under det gemensamma namnet Organic. Samtidigt utökas det inom Tex Mex, India och Thai.

Alla Santa Marias ekologiska produkter är godkända av KRAV i Sverige, Økologisk i Norge, Ekologiskt Jordbruk i Danmark och Luomu i Finland, just för att de är odlade enligt ekologiskt hållbar utveckling för miljö och klimat.

Hela Organic-sortimentet har fått ett nytt förpackningsutseende som passar den moderna, medvetna konsumenten. Santa Maria var först med ett ekologiskt Tex Mex-sortiment. Nu lanseras tre produkter inom Tex Mex där recepten har förbättrats. Inom India och Thai lanseras två nya Organic-produkter.

Här är Santa Marias nya Organic-produkter:

TEX MEX
Organic Multigrain Tortilla
Nytt, mer hälsosamt recept med spännande mix av linfrö, havre och surdeg. Innehåller omega 3 i form av rapsolja och ß-glukaner från havremjöl. En hälsosammare tortilla i ny förpackning.

Organic Taco Spice Mix
Ny och hälsosammare kryddmix med mindre salt och socker.

Organic Tortilla Chips
Ny förpackningsdesign - för den moderna medvetna konsumenten.


INDIA
Organic Mango Chutney Fresh & Sweet
Söt, fräsch och med tydlig karaktär av mango. Innehåller hela 50-55 procent mango. Serveras både som tilllbehör till maten eller som smaksättare i allt från indisk Lassi till heta indiska grytor. Blanda med crème fraîche eller yoghurt och få en god kall sås till fisk eller kött.

THAI
Organic Coconut Milk
Baserad på ekologiskt odlade kokosnötter där fruktköttet pressats. Används med fördel i asiatiska grytor, soppor, desserter eller i stället för vanlig kokosmjölk.

Källa: Pressmeddelande från Santa Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar