söndag, oktober 12, 2008

Tävla om Greenly ekoläsk!

tävling om ekologisk läsk

I början av året lanserades det nya ekologiska varumärket Greenly i Sverige med tre olika ekologiska och KRAV-märkta fruktdrycker utan kolsyra. Den blev en omedelbar framgång. Nu utvidgas Greenly-sortimentet med tre nyheter: kolsyrad läsk i 50-cl PET-flaskor som kommer i smakerna apelsin, citron/lime och jordgubb/svart vinbär.

Greenly ekologisk läsk lanseras vecka 45, men redan nu har du möjlighet att vara med och tävla om Greenly här på Rekobloggen. Tävlingen anordnas i samarbete med Saturnus Beverages. En vinnare får en månadsförbrukning av Greenly ekoläsk!

För att delta i tävlingen ska du svara på följande fråga: I vilka smaker finns Greenly utan kolsyra? (Svaret på frågan kan du hitta på saturnus.se).
Maila ditt svar
till rekobloggen(at)gmail.com senast 19 oktober. Märk ditt mail med "Tävling" och glöm inte att ange din postadress så att Saturnus kan skicka ut priset. Länka gärna till tävlingen från din blogg eller hemsida!

Uppdaterad 20081025:
Tack till alla som deltog i tävlingen. Rätt svar på frågan var: Fläder/lime, Granatäpple och tranbär/svartvinbär. Stort grattis till Monika i Lund som blev vinnare av Greenly-läsken!

1 kommentar:

  1. En tävling! vad skoj! Undrar om den är lika god som den är snygg?

    SvaraRadera