1 år sedan
tisdag, februari 10, 2009
Närproducerat kött till Huvudstaden
Sedan några månader tillbaka har Stockholmarna fått en ny leverantör av ekologiskt närproducerat kött. Ett kött som utan kemiska tillsatser inte bara är hälsosamt att äta utan som också producerats på ett för djuren och naturen etiskt försvarbart sätt.
Ekologiska Kompaniet, med bas i Sörmland, levererar med en så minimal miljöpåverkan som möjligt kött av främsta kvalitet från lokala producenter, rakt hem till köksdörren.
Innan jul kördes de första lådorna fyllda med viltkött ut till en mängd familjer runt om i Stockholm. Leveranserna sker med biogasdriven bil. Nu i februari erbjuds ekologiskt nötkött från Charolais-djur som enbart växt upp på naturbete. Kött från glada kor, som fått leva lite längre och lite naturligare.
Foto: Ekologiska kompaniet
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag ska tipsa min köttätande pojkvän på en gång!
SvaraRaderaKöpte vilt av dem i julas. Är nog de bästa köttet jag köpt!
SvaraRadera