torsdag, april 09, 2009

Ekologiska Skepparhalvor

Ekologiska skepparhalvor från Fazer Bageri

Fazer Bageri lanserar nu det goda, saftiga och rågbaserade brödet Skepparhalvor, som funnits sedan hösten 1984, i ett ekologiskt utförande. De Ekologiska Skepparhalvorna är KRAV-märkta och Fazer Bageris andra ekologiska bröd på marknaden.

Fazer Bageri i Lidköping var det första rikstäckande bageriet som blev miljöcertifierat (ISO 14001) och uppfyller även de krav som ställs för att få baka KRAV-märkt bröd. Fazer Ekologiska Skepparhalvor är bakade på naturliga ingredienser och innehåller inga tillsatser.

Fazer Ekologiska Skepparhalvor har åtta dagars hållbarhet vilket är unikt på marknaden för bröd i traditionell brödförpackning. Brödet är bakat på fullkornsrågmjöl och surdeg vilket ger en mustig och karaktäristisk smak och en fin brödstruktur. Skepparhalvorna innehåller även 9,5 procent fibrer och är nyckelhålsmärkta. Ett mörkt och saftigt bröd för hela familjen.

Det är glädjande att de ekologiska valmöjligheterna i brödhyllan ökar och jag ser förväntansfullt fram emot fler framtida ekonyheter från Fazer Bageri.

Källa: Pressmeddelande från Fazer Bageri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar