torsdag, maj 27, 2010

Ny medlem i ekorrfamiljen



Lagom till sommaren kommer Vilda bär som är en nyhet från Sjölunda gård! Vilda bär är en uppföljare till Sveriges första ekologiska smågodisblandningar. Ekorren har på kort tid fått många konsumenter att välja det ekologiska alternativet i godishyllorna.

Ekorrens ekologiska Vilda bär är fylld med godisbitar smaksatta med blåbär, lingon och havtorn - bär som växer i våra skogar och längs våra kuster. De ger godiset en härlig frisk och somrig smak.

Den nya godispåsen är också glutenfri och laktosfri, och även helt vegetarisk, så att den även passar alla vegetarianer och veganer. I stället för gelatin används äppelpektin.

Precis som i de andra påsarna har även Vilda bär ett helt naturligt innehåll och det finns inte ett spår av konstgjorda färg- eller smakämnen och inte heller några syntetiska sötningsmedel eller konserveringsmedel.

2 kommentarer:

  1. Kul :) synd att de ekorre godiset inte finns på Ica bara :( ska klaga! hehe

    SvaraRadera
  2. Enligt Sjölunda gård ska Ekorrens finas både på Coop och Ica. Det är antagligen din lokala butik som inte har tagit in dem. Fråga efter dem så kanske de kommer. =)

    SvaraRadera