måndag, april 06, 2009

Ekologisk pinnglass

Ekologisk pinnglass från Pipersglace

Familjeföretaget Pipersglace utmanar nu de svenska glassjättarna och lanserar två ekologiska gräddglasspinnar under varumärket Ciprian’s. Glasspinnarna finns i smakerna vanilj och nougat, båda är doppade i mörk choklad och tillverkas av högkvalitativa, svenska råvaror. Glassarna är årets uppstickare i glassvärlden och en njutning för både sinnet och samvetet.

Familjen Ciprian’s tillverkar glass av naturliga, svenska råvaror med ambitionen att erbjuda glass av hög kvalitet och med rena smaker. Alla ingredienser är ekologiska och merparten av de få ingredienser som importeras är även fairtrade-märkta, så som kakao och vanilj.

Ciprian’s pinnglassar lanseras nu i april över hela landet och kommer att säljas i 6-pack i dagligvaruhandeln och styckvis i servicehandeln. Cirkapris per styck 25 kr, 6-pack 99 kr. För samtliga försäljningsställen se www.pipersglace.se.

3 kommentarer:

  1. Ekologiskt har verkligen tagit fart senaste året och det är ju såå kul. Vilken häftig produktbild dessutom

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med. Och jag hoppas på stor spridning av den här glassen. Inte många återförsäljare i Örebro än tyvärr, men det kommer nog så småningom...

    SvaraRadera