onsdag, oktober 08, 2008

Lund International Choral Festival



Mellan den 8-12 oktober förvandlas Hela Lund till en masscen för att hylla körsången. Från nybyggda Färs&Frosta Sparbank Arena i söder till Allhelgonakyrkan i norr kommer körsångare och symfoniorkestrar att ljuda tillsammans med stjärnsolister och specialensembler. Nära 2000 medverkande i 15 konserter under 5 dagar.

Som ett led i sitt miljöarbete har man valt att arbeta med Earth PositivsTM kläder som inte bara är ekologiska och Fair Wear utan även Klimatneutrala. Genom detta minskar man miljöpåverkan med 650 kg vilket motsvarar ungefär lika mycket som 165 resor från Malmö till Lund. Till sin hjälp har man tagit Kamen Ltd som arbetar med att hjälpa företag och organisationer att hitta de produkter inom miljö och klimat som de behöver.Genom att använda Earth Positive Apparel TM vilket är det första klädmärket som är 100%, dvs ekologiskt + Fair Wear + klimatneutralt kan man göra direkta miljö och klimat insatser.

1 kommentar:

  1. Har ett intressant inlägg om gifterna i plast som jag tror att ni skulle kunna gilla, även om det är grymt skrämmande! :(

    Hoppas ni har det fin-fint i övrigt?

    Malin på Ekoblogg

    SvaraRadera